Vacatures: Vapiano Den Haag Buitenhof


Buitenhof 45-51
2513 AH Den Haag, Zuid-Holland
0634590865
43 werknemers totaal
Onderdeel van Vapiano

Omschrijving

“Chi va piano, va sano e va lontano”

Dit mooie Italiaanse spreekwoord wil zeggen:  ‘Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid.’ En precies die levenshouding tekent de sfeer in onze Vapiano-restaurants, dankzij onze gasten en onze werknemers, de Vapianisti. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober 2002. Inmiddels zijn er meer dan 130 Vapiano’s in 30 landen op 5 continenten, en er staan nog heel wat nieuwe vestigingen op het programma voor de toekomst.

In Nederland hebben we op dit moment 11 vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere en Utrecht.

In steden overal ter wereld, ontmoeten mensen elkaar bij Vapiano om het leven te vieren. En in een ontspannen sfeer van elkaars gezelschap te genieten.
De lange eikenhouten tafels bij Vapiano nodigen onze gasten om contact te maken – met vrienden, familie of gewoon met elkaar. Geniet van de plezierige sfeer, inspirerend gezelschap en natuurlijk de heerlijke gerechten.

Onze gasten bestellen een pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de kok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten vers en volgens de specifieke wens van de gast. De kruidentuin en de verse kruiden op tafel zijn er niet alleen voor de sier, ze staan er ook om de gerechten te voorzien van de speciale smaak die ze verdienen. Van 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds zijn alle gerechten te bestellen.

De koks maken de pasta en de dolci dagelijks vers in de open manifattura, het hart van iedere Vapiano. Het pizzadeeg, onze sauzen, dressings en pesto zijn huisgemaakt van alleen de beste ingrediënten.

Werken bij Vapiano betekent een goede combinatie van werken in een leuk team én leren! Wij leren je alles wat je moet weten en kunnen om de perfecte pasta of pizza voor onze gasten te bereiden, een echte Vapiano bolognese of pestosaus te maken of de mooiste cappuccino te schenken. Wij streven naar een topkwaliteit voor onze gasten, daarom willen wij deze graag zelf aan jou leren door een combinatie van e-learning en on-the-job training.
Daarnaast zijn er voor alle goede medewerkers vele doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf! 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media