Vacatures: Aafje


Marten Meesweg 145
3068 AV Rotterdam, Zuid-Holland
088 823 1088
152 werknemers totaal

Omschrijving

Wij zijn:

Aafje biedt zorg in de regio Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Zwijndrecht en Dordtrecht. Aafje helpt mensen thuis, bij Aafje kun je wonen en bij Aafje kun je ook logeren. Met thuiszorg, huizen en zorghotels.

De naam Aafje is geïnspireerd door Aafje van Hulst. Zij was een van de leidende vrouwen die de basis legde voor ons werk van nu. Met professionaliteit en ondernemerschap. Zo willen wij ons ook onderscheiden. Bereikbaar voor iedereen. Altijd dichtbij en persoonlijk. Onze ruim 4.500 medewerkers, 1.500 vrijwilligers en 900 stagiaires zetten zich hier iedere dag voor in. Zij staan klaar om onze ruim 11.000 gasten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

In ons werk laten we ons leiden door drie kernwaarden. Ze bepalen hoe we omgaan met elkaar, waarom mensen bij Aafje willen werken en gasten van onze diensten gebruikmaken. De kernwaarden zijn:

1. wij geven altijd thuis
2. wij doen de zorg goed en
3. wij werken met hoofd, hart en humor.

Zorghotels

Aafje zorghotels zijn sfeervolle en comfortabele viersterren hotels waar gasten in een ontspannen ambiance tijdelijk kunnen herstellen. De Aafje zorghotels heten gasten een warm welkom. De thema's goede -medische- zorg en gastvrijheid centraal staan. Zij geven de juiste aandacht op het juiste moment en bieden naast comfort ook uitstekende zorg.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media