Vacatures: Bertmans Centrum


Karel Doormanstraat 296
3012GP Rotterdam, Zuid-Holland
0108448860
28 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Bertmans heeft een passie voor de gezonde keuken.

We koken graag verrassende seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de hele wereld. Gezonde en voedzame ingrediënten gebruiken we het liefst, en zijn daarom de basis van ieder gerecht.

We vinden het belangrijk om tijdens het koken rekening te houden met onze leefomgeving en mensen aan te zetten om dit ook te doen.

Bertmans is drie jaar geleden ontstaan in Rotterdam Noord vanwege een persoonlijke switch en kijk op voeding. Inmiddels zijn we drie jaar verder, weten veel gasten ons te vinden en willen graag ook mensen in het centrum van Rotterdam blij maken met onze heerlijke gerechten en dranken.

Inspiratie halen we uit onze reizen naar onder andere Californië, London en Ibiza maar ook van koks zoals Ottolenghi, David chang, Sarah Britton, Nobu Matsuhisa en Travis Lett. We krijgen een spannende ontbijt-,  brunch-, lunch-, borrel-, en dinerkaart. De gerechten worden bijgestaan door slow juices, smoothies, huisgemaakte frisdranken, giraffe coffee roasters, biologische wijnen en lokale bieren. 

Bertmans Centrum wordt een lichte open zaak gelegen aan het Schouwburgplein in het centrum van Rotterdam. We krijgen binnen ongeveer 110 zitplaatsen en buiten 150. Het mooie terras ligt onder grote karakteristieke bomen waar geen auto’s langsrijden wat zorgt voor een mooie groene oase in de zomer.

Bertmans gaat op weekdagen open van 8:00 tot 23:00, zaterdag van 9:00 tot 23:00 en zondag van 9:00 tot 22:00.

We zijn op zoek naar medewerkers die zich prettig voelen bij onze kernwaarden; eerlijk, collegiaal, gepassioneerd, positief en met respect voor de omgeving.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media