Vacatures: Bertmans Centrum


Karel Doormanstraat 296
3012GP Rotterdam, Zuid-Holland
0107420910
36 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Bertmans heeft een passie voor de gezonde keuken.

We koken graag verrassende seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de hele wereld. Gezonde en voedzame ingrediënten gebruiken we het liefst, en zijn daarom de basis van ieder gerecht.

We vinden het belangrijk om tijdens het koken rekening te houden met onze leefomgeving en mensen aan te zetten om dit ook te doen.

Bertmans is vijf jaar geleden ontstaan in Rotterdam Noord vanwege een persoonlijke switch en kijk op voeding. Inmiddels zijn we vijf jaar verder, is onze locatie in Noord er niet meer en focussen we ons op deze mooie plek in het centrum van Rotterdam. 

Inspiratie halen we uit onze reizen naar onder andere Californië, London en Ibiza maar ook van koks zoals Ottolenghi, David chang, Sarah Britton, Nobu Matsuhisa en Travis Lett. We krijgen een spannende ontbijt-,  brunch-, lunch-, borrel-, en dinerkaart. De gerechten worden bijgestaan door cold pressed juices, smoothies, huisgemaakte frisdranken, giraffe coffee roasters, biologische wijnen en lokale bieren. 

Bertmans Centrum is een lichte open zaak gelegen aan het Schouwburgplein in het centrum van Rotterdam. We hebben binnen ongeveer 150 zitplaatsen en buiten 170. Het mooie terras ligt onder grote karakteristieke bomen waar geen auto’s langsrijden wat zorgt voor een mooie groene oase in de zomer.

Bertmans is op weekdagen open van 8:00 tot 23:00, zaterdag van 8:00 tot 24:00 en zondag van 9:00 tot 22:00.

We zijn altijd op zoek naar medewerkers die zich prettig voelen bij onze kernwaarden; eerlijk, collegiaal, gepassioneerd, positief en met respect voor de omgeving.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media