Vacatures: Bertmans

Zaagmolenkade 15
3035 KA Rotterdam, Zuid-Holland
T 06-21564071
W www.facebook.com


Bertmans heeft een passie voor de gezonde keuken.

We koken graag verrasende seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de hele wereld. Groenten en fruit gebruiken we het liefst, en is daarom de basis van bijna ieder gerecht.

We vinden het belangrijk om tijdens het koken rekening te houden met onze leefomgeving en mensen aan te zetten om dit ook te doen.

Inspiratie halen we uit onze reizen naar onder andere Californie, London en San Sebastian maar ook van koks zoals Ottolenghi, David chang, Sarah Britton, Nobu Matsuhisa en Travis Lett. We hebben een spannende ontbijt-,  lunch- en borrelkaart. En binnenkort openen we ook in de avond. De gerechten worden bijgestaan door cold pressed juices, smoothies, huisgemaakte frisdranken, giraffe coffee roasters, cocktails, wijn en bier. 

Bertmans is een lichte, open zaak gelegen aan de Rotte in Rotterdam Noord. We hebben binnen ongeveer 40 zitplaatsen en buiten 80. Het mooie terras ligt gedeeltelijk aan het water wat zorgt voor een prettige sfeer. Vooralsnog zijn we alleen overdag open maar de plannen om ook in de avond open te gaan zullen na de zomer worden doorgevoerd.

Ons zuster restaurant Destino, waar we de modern Spaanse keuken voeren ligt direct naast Bertmans. Hier koken we vooral Moorse, Catalaanse en Baskische gerechten met een moderne twist. 


Beschikbare Horeca vacatures

Bertmans Bertmans Bertmans