Vacatures: Bertmans

Zaagmolenkade 15
3035 KA Rotterdam, Zuid-Holland
T 06-21564071
W www.facebook.com


Bertsmans.. is gek van groenten, gepassioneerd, sfeervol en vernieuwend. 

We koken graag dagvers met invloeden uit de hele wereld. Groenten gebruiken we het meest, het is de basis van ieder gerecht. Inspiratie halen we uit reizen naar onder andere Californie, London en San Sebastian maar ook van koks zoals Ottolenghi, David chang, Sarah Britton, Nobu Matsuhisa en Travis Lett. We hebben een spannende ontbijt-,  lunch- en borrelkaart. Deze gerechten worden bijgestaan door cold pressed juices, smoothies, huisgemaakte frisdranken, giraffe coffee roasters, cocktails, wijn en bier. 

Bertmans is een lichte, open zaak gelegen aan de Rotte in Rotterdam Noord. We hebben binnen ongeveer 40 zitplaatsen en buiten 80. Het mooie terras ligt gedeeltelijk aan het water wat zorgt voor een prettige sfeer. Vooralsnog zijn we alleen overdag open maar de plannen om ook in de avond open te gaan zullen na de zomer worden doorgevoerd.

Ons zuster restaurant Destino, waar we de modern Spaanse keuken voeren ligt direct naast Bertmans. Hier koken we vooral Moorse, Catalaanse en Baskische gerechten met een moderne twist. Ook hier koken we veelal met groenten. 


Bertmans Bertmans Bertmans