Vacatures: Bridges


Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam, Noord-Holland
020-5553193
235 werknemers totaal
Onderdeel van Sofitel

Foto en video

Omschrijving

Het restaurant Bridges richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal à la carte menu en Chef’s menu. Chef de Cuisine Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassieke Franse creaties, met internationale invloeden en een moderne twist”.
 
Een bijzonder aspect van Bridges is de Chef’s Table. Met een groep van maximaal 6 personen kunt u in het hart van de keuken van dichtbij genieten van alle kunsten van de keukenbrigade.

Daarnaast beschikt Bridges over een prachtige private dining ruimte achterin het restaurant. Hier kunt u genieten van een intiem privé diner met een eigen cocktailstation, sigarenkabinet en een selectie speciale whisky’s. De private dining is geschikt voor groepen tot 12 personen.

Naast Bridges is er ook nog onze Oriole Garden Bistro. Oriole is een informele, ontspannen bistro dat een van de meest geliefde en erkende keukens ter wereld viert;  de mediterrane keuken. Het seizoensgebonden menu bevat herkenbare mediterrane gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, karakter en smaak.
 
Geniet van een heerlijke aperitivo op het terras, een snelle lunch of een uitgebreid mediterraan diner met een grote groep vrienden in het relaxte en uitnodigende interieur, dat u meevoert naar de mediterrane kust met haar weelderig groene omgeving.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media