Vacatures: Campanile Hotel Delft


Kleveringweg 53
2616 LZ Delft, Zuid-Holland
015-2799000
19 werknemers totaal
Onderdeel van Campanile hotels

Foto en video

Omschrijving

Campanile Hotels zijn onderdeel van de snelgroeiende Franse Louvre Hotels keten met meer dan 900 hotels en restaurants in Europa. Ons concept kenmerkt zich door traditionele gastvrijheid te koppelen aan modern comfort in onze hotels.

Het Campanile Hotel Delft ligt 3km van het centrum van Delft, naast natuurgebied het Delftse Hout met uitgestrekte weiden en bossen. Het 3-sterrenhotel beschikt over 95 kamers en is gemakkelijk te bereiken via de A13 maar ook met het openbaar vervoer. Het personeel is uiterst servicegericht ingesteld en staat 24 uur per dag voor u klaar.

"Zeer vriendelijk personeel. Zowel de franse ober als het baliepersoneel! Petje af. Zo plezierig en vriendelijk kom ik ze niet vaak tegen!!?
Claire, Tiel 6 juni 2011

In de avonduren nodigt het restaurant uit voor een frans buffet in een gezellige sfeer.

De goed verzorgde kamers van Campanile Hotel Delft zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, gratis koffie- en theefaciliteiten, gratis draadloos internet, airco, bureau en een badkamer met bad, douche, f?hn en toilet.

Campanile Hotel Delft ligt ideaal voor het maken van diverse leuke uitjes. Delft is een karakteristiek Oudhollandse stad die wereldberoemd is dankzij het Delfts blauwe aardewerk, Hollandse hofjes, grachten, historische monumenten en bijzondere musea zoals het legermuseum. Ook op het gebied van winkelen bied Delft vele mogelijkheden. Rondom het plein de Markt zijn kleine specialiteiten winkels, boetieks en galeries. In winkelgebied de Zuidpoort halen shopliefhebbers hun hart op in de landelijke warenhuizen en ketens.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media