Vacatures: De L'Europe


Nieuwe Doelenstraat 2-14
1012 CP Amsterdam, Noord-Holland
+31 (0)205311628
141 werknemers totaal
Onderdeel van The Leading Hotels of the world

Foto en video

Omschrijving

DE L’EUROPE AMSTERDAM
ORIGINAL AMSTERDAM LUXURY
 
Ervaar Original Amsterdam Luxury in De L’Europe Amsterdam. Sinds de oprichting in 1896, inmiddels bijna honderdvijfentwintig jaar geleden, heeft De L’Europe zich ontwikkeld van een exclusief hotel in het hart van Amsterdam tot een beschermheer van cultuur en meesterschap.
 
Beschouw De L’Europe Amsterdam als hoeder van die typsiche Amsterdamse mentaliteit, verkenner van hedendaagse cultuur en bovenal als exclusieve liaison in de wereld van luxe en comfort. De stijlvolle kamers en suites refereren naar de rijke geschiedenis en erfgoed met extra aandacht voor details en moderne technologie. Het hotel beschikt ook over de fijnste selectie aan restaurants en bars in Amsterdam: Restaurant Bord’Eau bekroond met een Michelinster, Franse brasserie Marie, het zonovergoten terras Marie sur l’Eau en de authentieke Freddy’s  bar.
 
Gasten nemen plaats op een boot vanaf ons terras, ontdekken de geheimen van de stad door de ogen van de Clefs d’Or concierges tijdens een wandeltocht of worden geïnspireerd door de Nederlandse Meesters in een van de bekende musea. Of voor een moment van ontspanning, genieten zij van de spa en wellness in het hotel.

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media