Vacatures: Den Ouden Heere


Heereweg 207a
2161BE Lisse, Zuid-Holland
0653834770
18 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Zo’n beetje in het episch centrum van de Bollenstreek wijst de weg naar restaurant & lounge Den Ouden Heere zich vanzelf. Het historische en heringerichte plein Het Vierkant, in het centrum van Lisse biedt sinds 1987 ruimte aan een plek die aan de buitenkant nog het meeste weg heeft van een hedendaagse herberg, maar binnen zeker niet in het centrum van Amsterdam zou misstaan. Een moderne hippe zaak! Den Ouden Heere, inmiddels: ook bekend als DOH is de trekpleister voor de vele vaste jonge en oudere bezoekers, maar ook toevallige voorbijgangers die fantastisch willen eten of alleen een cocktail of een mooi glas wijn willen drinken, bij modern licht en muziek.  DOH heeft een hoog verwengehalte, dat merk je als je binnenkomt. Dat komt niet alleen door het super attente personeel, maar ook door de vleugel die pal naast de ingang staat, de sfeervolle bar, het vuur van de haard, de open eerste verdieping, de informele sfeer, heerlijke lounge muziek en het gastheerschap van eigenaar Hans van Heesch niet te vergeten: ‘Onze Internationale keuken brengt verrassende smaken op de kaart, elke twee weken nemen we de kaart onder de loep met de keukenbrigade en bespreken we hoe we kunnen verbeteren. Wij hebben het beste vlees uit alle delen van de wereld bereid op de Green-Egg! De vis is elke dag vers!Benieuwd? Kom snel proeven.

Deze horeca plek is in dertig jaar uitgegroeid tot een plek waar iedereen zich zo thuis voelt...  Vanuit Wassenaar tot Bergen aan zee. Zoiets groeit met de jaren met je mee.’

DOH is zes dagen per week geopend en houdt pas op de plaats op zondag. Dan komt de keuken tot rust, is er ruimte voor andere zaken en kan iedereen op adem komen. De andere zes dagen is het beter om te reserveren en gewoon een avond vrij te nemen. Want ben je eenmaal binnen dan is de deur naar buiten merkwaardig genoeg lastig te vinden. Onze keuken is geopend tot 22.00 uur en onze bar tot in de late uren.

Den Ouden Heere, Heereweg 207a Lisse.
T (0252) 418 660 www.denoudenheere.nl

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media