Vacatures: Grand Café Mahler


Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam, Noord-Holland
0208203477
15 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Mahler is een Grand Café op de Zuidas in Amsterdam en is gevestigd in het meest duurzame gebouw ter wereld: The Edge. Als dat al niet een reden is om hier eens heen te gaan, dan is het de trendy vrij-mi-bo wel. Elke vrijdag organiseert Mahler een 'Social Friday', perfect om je weekend in te luiden in een ontspannen sfeer!

Maar niet alleen voor de borrel zit je hier goed, je kunt hier ook heerlijk lunchen en dineren. ?Uiteraard kun je bij Mahler ook rustig je dag beginnen voor je naar je werk of de Uni gaat. De barista zet een kop Bocca koffie voor je klaar, beter kan je dag niet beginnen!

Mahler, de plek waar foodies en koffiejunks precies weten waarvoor ze komen. Een gezellige trendy tent waar hippe, gastvrije mensen werken, die hun vak goed verstaan en hun producten kennen van grond tot mond.

Mahler werkt met ambachtelijke en verse producten van het duurzame huislabel De Guijt van Hutten. Groenten en fruit komen van lokale boeren en telers en er wordt uitsluitend met vis, vlees en zuivel gewerkt van dieren die een goed leven hebben gehad.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media