Vacatures: Holiday Inn Leiden


Haagse schouwweg 10
2332 KG Leiden, Zuid-Holland
071 53555555
70 werknemers totaal
Onderdeel van Holiday Inn

Foto en video

Omschrijving

De deuren van Holiday Inn Leiden werden officieel in 1968 geopend, als eerste Holiday Inn hotel op het continent. Sindsdien heeft het hotel zich continue ontwikkeld en al vele renovaties ondergaan. Hierdoor is Holiday Inn Leiden uitgegroeid tot het succesvolste viersterren hotel- en congrescentrum in de regio. Naast een goed product zijn sfeer, gastvrijheid, vriendelijkheid en persoonlijke benadering van onze hotelgasten de ingrediënten die de zorg dragen voor dit succes! Holiday Inn Leiden biedt 200 kamers, 14 vergaderzalen, een groot Event & Convention Center, restaurant, bar, lounge, fitness center en verschillende recreatieve faciliteiten met onder andere zwembad, sauna en Jungle club voor de kinderen.

Holiday Inn Leiden is als zelfstandig franchise hotel verbonden aan de grootste hotelketen ter wereld, Intercontinental Hotels Group (IHG). Intercontinental Hotels Group bestaat uit meer dan 5000 hotels in 100 landen. De hotels zijn in eigendom van, al dan niet met een management contract, of hebben een franchise overeenkomst met IHG. IHG hotels bieden meer dan 674.000 gastenkamers wereldwijd en huisvesten elk jaar meer dan 160 miljoen gasten. 
Voor de nabije toekomst hebben wij ambitieuze plannen voor renovatie en uitbreiding van het hotel.

FOOD & BEVERAGE ORGANISATIE
Holiday Inn Leiden heeft een grote F & B operatie. 45% van de omzet wordt door F & B gegenereerd.

Het Garden restaurant is gelegen in een 1900 m2 grote overdekte binnentuin. De standaard capaciteit is 300 zitplaatsen, maar regelmatig moet deze capaciteit uitgebreid worden tot wel 500 personen.
In het restaurant vindt dagelijks het ontbijtbuffet plaats (in de zomermaanden tot 550 personen). Door de week worden er de lunches voor de vergadergasten verzorgd en een a la carte lunch voor passanten. 's Avonds (door de week) wordt er doorgaans een dinerbuffet gepresenteerd en een mooie a la carte kaart geboden. De weekenden staan in het teken van de uiterst populaire Holiday Inn Familiebuffetten. Jaarlijks maken hier rond de 25.000 gasten gebruik van (60% niet hotelgasten).
Het Garden restaurant staat voorts bekend om de speciale thema-buffetten: Paasbuffetten (1300 gasten), kreeftenfestival (2000 gasten), moederdagbuffet, thanksgiving dinner, sinterklaasbuffetten (1600 gasten), diverse kerstbuffetten en een nieuwjaarsbuffet.

De moderne Ocean bar biedt een gezellige omgeving voor een hapje en drankje. In de Ocean bar kan men genieten van een uitgebreid assortiment bieren, cocktails, whisky's en maar liefst 12 wijnen op glas.
De Ocean bar heeft tevens een functie als grillrestaurant voor late night dining (45% van de omzet is food) en borrelruimte voor vergadergasten. De Head bartender is meesterschenker en tevens voorzitter van de NBC.

De Banquet afdeling bestaat uit 14 vergaderzalen voor 2 tot 400 personen. Alle zalen bevinden zich op de begane grond en zijn uitgerust met airconditioning en wifi. De patio (eveneens gelegen in de overdekte binnentuin) is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor ontvangsten, pauzes, stands, recepties, lunches etc. 

Holiday Inn Leiden verzorgt tevens catering op locatie. Er werden de afgelopen jaren evenementen verzorgd in de Pieterskerk (b.v. 810 pers. sit down galadiner), Hooglandse kerk, Provinciehuis Zuid Holland en de Waag.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media