Vacatures: Hotel ibis Amsterdam Centre Stopera


Valkenburgerstraat 68
1011 LZ Amsterdam, Noord-Holland
020-5319170
36 werknemers totaal
Onderdeel van Accor Hotels

Foto en video

Omschrijving

Over ibis Amsterdam Centre?Stopera

Het moderne Hotel ibis Amsterdam Centre Stopera is gelegen in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van onder meer het Waterlooplein, het Rembrandtplein, de Kalverstraat en de Dam. Het hotel beschikt over 207 hotelkamers en een gezellige bar.

In het hotel werkt een jong, enthousiast team van ongeveer 35 medewerkers. Met veel plezier maken zij het onze gasten elke dag naar de zin en bezorgen hen een onvergetelijk verblijf. De sfeer in het hotel is informeel en zo zijn ook de contacten met de gasten, je collega's en het management. Dit kan je ook terugzien in de beoordelingen van gasten. Het leuke van een ibis hotel is dat je als medewerker zelfstandig kan en mag werken en dus heel veel leert. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen Accor.

Over ibis

In Nederland is de ibis familie vertegenwoordigd met 11 ibis hotels, 3 ibis Styles hotels en 2 ibis budget hotels. Gedurende afgelopen jaren heeft ibis een grondige rebranding en modernisering ondergaan. Al onze ibis hotels ondergaan een complete metamorfose en worden gerestyled tot een trendy en stylvolle look. Er werken ruim 500 enthousiaste medewerkers binnen deze ibis hotels. ibis Nederland kenmerkt zich door een open, informele cultuur van ?doeners? en er werken relatief veel jonge mensen (65% van de medewerkers is jonger dan 34 jaar).

Met meer dan 1.800 hotels in 60 landen, deelt de ibis familie de waarden ?eenvoud?, ?modern? en ?optimaal genieten?. Elk van de drie merken heeft zijn eigen persoonlijkheid en aanbod aan hoteldiensten: behulpzaam en doelgericht garandeert ibis ultiem comfort met een hoog dienstverleningsniveau. ibis Styles hotels hebben elk hun eigen uniek design en ?happy mood? sfeer. ibis budget biedt een slimme keuze voor essentieel comfort tegen een budgetvriendelijke prijs. Het economy merkportfolio van de Accor groep, ?s werelds meest toonaangevende hoteloperator, heeft inmiddels ruim 1000 ibis hotels, 252 ibis Styles en 521 ibis budget hotels.


?

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media