Vacatures: Hotels van Oranje


Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31
2202 GV Noordwijk, Zuid-Holland
071-3676829
127 werknemers totaal
Onderdeel van Worldhotels , Marriott Hotels

Foto en video

Omschrijving

BEDRIJFSINFORMATIE
De HOTELS VAN ORANJE, onderdeel van WORLDHOTELS, Deluxe Collection, vormen samen het grootste vijfsterren hotel- en conferentiecomplex aan de Nederlandse kust. De Hotels van Oranje bieden 288 hotelkamers en suites, 32 conferentie- en banquetingzalen, 18 boardrooms, vier restaurants, twee bars, Beachclub O., een healthclub inclusief 30 meter lang subtropisch golfzwembad, sauna?s, stoombad, whirlpool, neveltuin, solaria en een beautyinstituut met hairstudio. De afgelopen 25 jaar zijn de Hotels van Oranje uitgegroeid tot een toonaangevend hotelbedrijf, dat beschikt over schitterende faciliteiten om zowel het zakelijke als het particuliere publiek optimaal van dienst te kunnen zijn. Momenteel zijn er circa 200 medewerk(st)ers in dienst.

Op onze internetsite www.hotelsvanoranje.nl vind je een omschrijving van de verschillende faciliteiten met bijbehorende foto's.

" ORANJEGEVOEL"

De bedrijfscultuur van de Hotels van Oranje kenmerkt zich door de commerciële en tegelijkertijd informele, sociale instelling van de medewerk(st)ers.

Bij de Hotels van Oranje spreken we over het "Oranjegevoel".
Vele medewerk(st)ers hebben bij ons het "Oranjegevoel" al te pakken en werken hier al enige jaren. Om een beetje een indruk te geven wat wij daarmee bedoelen staan hieronder een aantal opmerkingen van medewerk(st) ers die al enige jaren bij ons werkzaam zijn en wat voor hen Hotels van Oranje betekent.

"Wij maken met zijn allen het succes van Oranje. Op crisismomenten staat iedereen klaar, van directeur tot de gasten waarderen en herkennen dat, daar haal ik mijn voldoening uit!" (Event Operations Medewerker)

"Door o.a. de cursussen die de Hotels van Oranje mij heeft aangeboden ben ik inmiddels doorgegroeid naar de functie van Deskmanager bij de Front Office" (Deskmanager)

"De hotels van Oranje zijn enerverend en zeer consciëntieus in het neerzetten van een mooi en kwalitatief goed vijfsterren product. Veel collega's werken hier al jaren, wat aangeeft dat de werksfeer goed is! ( Medewerkster Reserveringen)

SOLLICITEER EN ONTDEK BIJ ONS HET ORANJEGEVOEL!

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media