Vacatures: Inntel Hotels Rotterdam Centre - Mainport by Inntel Hotels


Leuvehaven 77-80
3011 EA Rotterdam, Zuid-Holland
010-2175757
120 werknemers totaal
Onderdeel van Inntel Hotels

Foto en video

Omschrijving

Met twee vestigingen in Rotterdam is Inntel Hotels een groeiend bedrijf dat constant opzoek is naar nieuw talent.

Inntel Hotels Rotterdam Centre & Mainport by Inntel Hotels zijn beide gelegen aan de leuvehaven. Met respectievelijk vier en vijf sterren bieden wij een dynamische werkplek en twee bijzondere producten.

Over ****Inntel Hotels Rotterdam Centre

Inntel Hotels Rotterdam Centre is een internationaal 4 sterren belevingshotel in het bruisende centrum van Rotterdam, aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug.
Water speelt in het hotel een belangrijke rol, de ene keer prominent, de andere keer subtiel. Nagenoeg elke plek in het hotel biedt uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.

Het hotel biedt 263 luxe gastenkamers en suites, 9 multifunctionele zalen tot 300 personen, Bar & Brasserie Water, Life Fitness Gym en Wellness Club H2O.

Over *****Mainport by Inntel Hotels

Begin 2013 opende Mainport, Gateway to the world. Een uniek vijfsterrenhotel met een sterk accent op spa faciliteiten, aangesloten bij het prestigieuze Design HotelsTM.

Mainport geeft toegang tot de wereld door het integreren van de invloeden van continenten in een design setting. Uniek gelegen in hartje Rotterdam, met adembenemend uitzicht over het water biedt het hotel 215 luxe kamers, congres en feestfaciliteiten tot 400 personen, cocktailbar on The Rocks, restaurant Down Under en Spa Heaven.

Mainport stimuleert om hogere doelen te bereiken, door stijlvolle cocktailparties, sfeervolle diners, bijeenkomsten en internationale congressen op top niveau. Mainport inspireert door een atmosfeer van wereldformaat en sensationeel design. Mainport ontspant door wereldse Wellness faciliteiten in Spa Heaven en spa geintegreerd in iedere kamer. Mainport verrast door alle highlights van de stad Rotterdam op loopafstand aan te bieden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wij zijn constant op zoek naar talent met een passie voor Rotterdam. De juiste houding, een passie voor gastvrijheid en veel 'common sense' zijn vaak belangrijker dan ervaring en vakkennis.

Naast een inspirerende omgeving waar je enerzijds je vakkennis kwijt kunt en waar je anderzijds nog veel kunt leren, is er ook de mogelijkheid om naast werken een sociaal leven op te bouwen. Zaken zijn goed georganiseerd en extreme werktijden komen niet voor.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media