Vacatures: JinSo Loungebar & Restaurant


Arena Boulevard 155
1101 EJ Amsterdam, Noord-Holland
020-6974138
45 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

JinSo Loungebar & Restaurant is gevestigd in het ovale glazen paviljoen aan de bruisende Arena Boulevard; het 2e uitgaansgebied van Amsterdam.
Als overdekte en geheel uit glas opgetrokken tropische wintertuin, met 500 tot 600 zitplaatsen, is dit een unieke horeca locatie voor zowel het gebied als de regio Amsterdam.
Met de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Afas Live (v.h. Heineken Music Hall) en Pathé Arena als buren, is JinSo de meest voor de hand liggende eet- én drink hotspot voor alle Boulevardbezoekers.
Ons concept bestaat uit een Loungebar met loungebanken en terraszitjes op de begane grond. Men waant zich met de hoge bamboeplanten en waterval in een ver gelegen tropisch vakantieoord.
Op de 1e verdieping bevindt zich het buffetrestaurant met zitplaatsen op de vide-ring. Hier kan de gast gebruik maken van het buffet met grillgerechten of van het à la carte menu. De keuken is Aziatisch, maar biedt ook originele broodjes en salades op de lunchkaart.
De gasten van JinSo zijn heel divers en bestaan uit kantoorwerkers tijdens lunch en borrel, winkelend publiek en bezoekers aan een film, concertvoorstelling en voetbalwedstrijd.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media