Vacatures: Miss Scarlett


Markelerbergpad 1917
1105AW Amsterdam, Noord-Holland
0641131535
19 werknemers totaal

Omschrijving

Miss Scarlett is een nieuw geopende laagdrempelige sfeervolle zaak in Amsterdam-Zuidoost waar je terecht kan voor een stevig ontbijt, een uitstekende Italiaanse espresso terwijl je op het riante terras aan de rand van een mooi park zit, voor een snelle snack of uitgebreide lunch, een culinair hoogstaand familie- of zakendiner, of natuurlijk een avondje uit met vrienden, bier en bitterballen. Een inspirerende plek waar je makkelijk nieuwe mensen ontmoet, of afspreekt met oude vrienden. Er wordt zonder poespas zeer internationaal, afwisselend en op hoog niveau gekookt.

Een zaak die midden in de samenleving van OurDomain staat, een campus voor studenten, young professionals en internationale gasten, met uitstraling naar de directe omgeving (en geheel Amsterdam-Zuidoost) voor zowel bewoners als bedrijven. Er is hier ruimte voor creatieve en culturele initiatieven, pub-quizzen, feestjes, livemuziek en op vrijdagmiddag een DJ.

Wij willen een plek waar je je op slag thuis voelt, waar de service voelt als een warm bad. Vriendelijke en hartelijke service op hoog niveau maar zonder poespas. Een combinatie van de allure van een New York Brasserie met de gezelligheid en geborgenheid van een Amsterdamse bruine kroeg.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media