Vacatures: Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk


Picképlein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland
+31 71 3653000
64 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Wie Noordwijk binnen komt rijden vanaf de Oude Zeeweg, wordt telkens weer verrast door de ligging van het mooiste hotel van het dorp. En dat is alleen nog maar de buitenkant. Palace Hotel heeft echt alles in huis voor een vorstelijk verblijf.

Moet u toch gewoon eens doen; bij het Palace Hotel naar binnen lopen en u laten omarmen door de weelderige entree en het met veel hout afgewerkte interieur in art deco stijl met hier en daar een vleugje Belle Epoque, waardoor u zich al snel in het mondaine Cannes of Nice waant.

Het Palace Hotel doet niet onder voor de Mediterrane nostalgie en biedt zowel de particuliere bezoeker aan de badplaats als de verwende zakelijke gasten een uitgebreid scala aan faciliteiten; op de eerste plaats de ligging, 3 minuten lopen van het strand, en dan prachtige kamers, een uitgebreide keus uit vergader-en congreszalen, bars, restaurants, en dat alles omgeven door een sfeer en serviceniveau waardoor u zich snel thuis zult voelen. Een viersterrenhotel met een vijfsterren service!

En als u besluit te blijven logeren hoeft u zich echt niet te vervelen. Behalve een heerlijk terras uit de wind, is er van alles binnen te doen. Een prachtig zwembad, een complete fitnessruimte en een royale Wellness ruimte zorgen voor rust, ontspanning en aandacht voor mind en body. Het Wellness Center werkt onder andere met de producten van Babor, het wereldberoemde Duitse Cosmeticabedrijf, met haar hoogwaardige producten, grotendeels gebaseerd op plantaardige ingredi?nten. De kennismaking met Babor is een belevenis op zich.

Het in 2001 nieuw geopende hotel voorzien van 120 kamers, waaronder 4 Junior Suites, een bruidssuite, 34 Deluxe kamers, voorzien van stoomdouche-kabines en 81 Superior Deluxe kamers. Verder beschikt het hotel over 11 multifunctionele vergader- en banquetzalen, die een Ballroom kunnen vormen, geschikt voor recepties, diners en feesten tot 850 personen, twee Executive Boardrooms.

Restaurant Chatillon is een luxe ? la carte restaurant o.a. geschikt private dinning. Verder beschikt het hotel over een Lounge & Brasserie Circles, Paul's Bar, het Palace Wellness Centre, Vitality Fitness Club en een verwarmde parkeergarage voor zo'n 140 auto's. In het hotel zijn ca. 80 personen werkzaam.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media