Vacatures: Simple. Utrecht


Domstraat 4
3512 JB Utrecht, Utrecht
0304004050
15 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Simple. is een Restaurant, Hotel en Cafe. Gelegen in de oude binnenstad van Utrecht, pal naast de Domtoren, een kleine 10 minuten lopen vanaf het centraal station. 
 
Op dinsdag tot en met zaterdag is ons restaurant geopend vanaf 18.00 uur. Het concept is "simpel", iedere maand een wisselend menu.  We werken met een klein maar zeer gemotiveerd team met veel kennis en ervaring. De informele sfeer in het restaurant is kenmerkend.

Naast ons restaurant beschikken wij ook over een mooie bar. Hier ben je van harte welkom voor een goed glas wijn, cocktail of natuurlijk iets fris ;-). We serveren ook kleine hapjes, zoals; oesters, verschillende hammen en worsten.

Op de bovengelegen etages zijn 11 prachtige suites gesitueerd. Ons hotel kenmerkt zich door de combinatie van uniek design en de elegantie van het karakterestieke pand. Alle kamers zijn voorzien van een kingsized bed, regendouche, Rituals amenities, Nespresso coffee, biologsche thee en water van het huis. Diverse kamers zijn daarnaast voorzien met een ligbad en twee zijn zelfs voorzien met een prive dakterras.. 

See you soon! 

-x- Simple.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media